sobota, 26 lipca 2014

#11

Ricotta hotcakes. Pierwszy raz robiłam placuchy z ricotty. Myślę, że jeszcze do dopracowania. Podane z tahini, bananem i później z masłem orzechowym.




Zabiegane dni. Stąd też moja obecność może być nieregularna. 

Piękna pogoda, więc życzę równie udanego dnia! :)


8 komentarzy:

  1. Do dopracowania? Na zdjęciach wyglądają idealnie w każdym calu :3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Głównie muszę dopracować ich smak, by białko tak nie dominowało :)

      Usuń
  2. moje ulubione :>
    świetnie się prezentują :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Chcę je spróbować! Oddawaj! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wyglądu ani trochę dopracowywać nie musisz ;)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)