środa, 27 sierpnia 2014

#31

Krem z płatków żytnich gotowanych z cukinią, miodem z kasztanowca i kakao. Podany z ricottą, gruszką, bananem, orzeszkami.


14 komentarzy:

  1. cudownie podane - tak minimalistycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wiesz, uwielbiam Twój sposób podawania śniadań :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też , wszystko tak pięknie skomponowane ze sobą ;)

      Usuń
  3. Robisz chyba najdelikatniejsze śniadania :]

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak apetycznie się prezentuje *.* Pięknie to podałaś!

    OdpowiedzUsuń
  5. Mnie za to urzekła twoje miseczka, to dopiero cudo! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Świetnie wygląda :) I faktycznie miseczka jest urocza :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kremowo? to ja lubię...uwielbiam! :) bardzo apetycznie podany!

    OdpowiedzUsuń
  8. Delikatnie kremowo i w takiej pięknej miseczce, cudnie !:)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)