poniedziałek, 1 września 2014

#36

Bananowe, z mąki pszennej pełnoziarnistej, podane z masłem orzechowym, miodem, bananem i kremem kokosowym.



3/4 banana, jajko, 2 łyżki mąki, pół łyżeczki proszku do pieczenia. Wszystko razem mieszamy i smażymy na rozgrzanej patelni. Ja uprzednio ubiłam samo jajko. Resztę banana kroimy w plasterki i podajemy z plackami :)

12 komentarzy:

  1. musiały być mocno bananowe :)
    masło orzechowe do bananów obowiązkowo! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. czyli jednym słowem: idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. klasyczne czyli najlepsze ze wszystkich <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Jedne z moich ulubionych placuszków! Cudo na talerzu <3

    OdpowiedzUsuń
  5. cudna wieża :) wyglądają pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Niesamowite zestawienie smaków :) Kupuję w całości :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ależ cudownie wyglądają :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Super, że bez nabiału, dzięki wielkie za przepis :D Ślicznie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  9. Piękne zdjęcia! :)
    Placki takie proste, a jakie smaczne!

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)