sobota, 20 września 2014

#55

Dyniowo-kukurydziane pancakes podane z gruszką, syropem klonowym i tahini.
Po raz kolejny wyszły nieziemsko dobre, delikatne, puszyste i wilgotne w środku. Idealne :)


21 komentarzy:

  1. dynia króluje i placuszki przemienia w cudo :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeżeli smakują tak jak wyglądają to muszą być idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jakie ładne puchatki :) dynia, gruszka i tahini - dobrze Ci!

    OdpowiedzUsuń
  4. ale ładny mają kolorek , taki przykuwający oczy od razu ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. i u mnie dziś placki, Twoje kusząco się prezentują :)

    OdpowiedzUsuń
  6. zachwycają mnie wszelkie dyniowe wariacje, a zwłaszcza ze względu na kolor :)
    Twoje placuszki wyglądają idealnie!

    OdpowiedzUsuń
  7. Dynia w plackach musi cudownie smakować :3

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda bardzo apetycznie! :)

    Pozdrawiam
    ___________
    truskawkowa-fiesta.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  9. o właśnie planowałam dynie z mąką kukurydzianą w plackach, wyprzedziłaś mnie i wyszły Ci idealnie :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Rzeczywiście idealne bo chyba smażone z cyrklem ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Wyglądają obłędnie pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Kukurydziane, dyniowe, na pewno obłędnie delikatne i pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  13. o rany! Pancakes na wypasie! wyglądają idealnie!

    OdpowiedzUsuń
  14. Nigdy nie jadłam placuszków z dyni, wyglądają ślicznie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Dyniowe? Już mi się podobają :D Dodatki idealne :3

    OdpowiedzUsuń
  16. przepis!:( bo wyglądają i "brzmią" przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  17. Mmm... Cudowne i takie słoneczne :)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)