niedziela, 9 listopada 2014

Dyniowe, cynamonowe tosty francuskie z bułki fitness podane z syropem klonowym i jagodami goji.

Macie jakieś sprawdzone przepisy na fasolę mung?:)

15 komentarzy:

  1. Przepisów na fasolę nie mam, ale Ty masz za to świetny pomysł na wykorzystanie pieczywa jak widzę *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. dynia i tosty francuskie, muszę tego spróbować :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Robiłam dyniowe. Pycha <3
    Co do fasoli mung, to używałam jej jedynie w liceum do eksperymentu na biologię. Hodowałam w naczynkach z wodą z Listerinem o różnym stężeniu i sprawdzałam, w którym najszybciej urośnie xD

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie, niestety nie mam, choć myślę, że dobrze sprawdziłaby się w burgerach. Więcej niż dobrze - wyśmienicie :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Właśnie burgery to jedyny pomysł jaki na nią mam - póki co oczywiście :)

      Usuń
  5. Dynia z syropem klonowym i jagodami goji - bardzo ciekawy pomysł! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Przepisu na fasolę niestety nie mam...;/ Ale jestem pewna, że wymyślisz coś wspaniałego tak jak te tosty! *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. widziałam kiedyś przepis na hummus z fasolki mung (coutellerie.pl) :) nie próbowałam u siebie, ale mam go od dawna w zakładkach...
    tosty francuskie - pyszności ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Oj dawno nie jadłam! Mam ochotę teraz na takie ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Zachwycasz, jak zawsze...
    Uwielbiam Twój minimalizm na zdjęciach.

    OdpowiedzUsuń
  10. dlaczego tak mało syropu i jagód? ;) nie żałować sobie, toż to samo zdrowie ;p
    a tosty jak zwykle genialne! ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. ooo jadłabym! nawet podwójną porcję :)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)