sobota, 8 listopada 2014

Płatki ryżowe gotowane na mleku ryżowym z kiwi i miodem z kasztanowca. 


 Niejedzone wieki, a tak uwielbiam tę delikatność tych płatków! :)

11 komentarzy:

  1. Ryżowe są lekkie jak chmurka. Uwielbiam :D

    OdpowiedzUsuń
  2. namówiłaś mnie! kupię je w końcu, bo tę ich delikatność widać nawet na zdjęciach ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo apetycznie wygląda, szkoda że kiwi zazwyczaj mnie uczula. :\

    OdpowiedzUsuń
  4. Masz rację, najbardziej kremowe płatki! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wieki ich nie jadłam, a fakt, cudne są :)

    OdpowiedzUsuń
  6. pierwsze słyszę o miodzie z kasztanowca, a biorąc pod uwagę moje uzależnienie od miodu, muszę się wkrótce dowiedzieć, co to za smakołyk :)

    OdpowiedzUsuń
  7. jakie delikatne i podane fantastycznie :)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)