środa, 3 grudnia 2014

Placek otrębowy z sezamem i suszoną żurawiną. Podany z masłem orzechowym i bananem, kremem toffee, jagodami goji, słonecznikiem.
Przepis już się tutaj kiedyś pojawił, ale: jajko, 2 łyżki otrębów, łyżka płatków owsianych, łyżka jogurtu, żurawina, łyżeczka sezamu. Ja wieczorem wszystko rozbełtałam i dałam na noc do lodówki, a rano tylko usmażyłam i dodałam dodatki :) 

13 komentarzy:

  1. Extra placek, extra dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Genialny pomysł na szybkie śniadanie, wypróbuję koniecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. piąteczka za śniadanko z patelni! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Sooorrry, wygląda szałoowooo :D

    OdpowiedzUsuń
  5. I ja dziś sezamuję :)
    Placek bardzo w moim guście!

    OdpowiedzUsuń
  6. krem toffi- moja miłość :3

    OdpowiedzUsuń
  7. Chyba zaszaleję i podobny zrobię na kolację, tak kusisz :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Łatwe i proste, a jaka uczta dla podniebienia :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Świetny placek! W dodatku super podany :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda bardzo zachęcająco :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jakoś otrębowe placki nie cieszą się u mnie powodzeniem, choć wszelkie jajeczne już jak najbardziej ;)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)