sobota, 17 stycznia 2015

Serniczki z patelni podane na musie truskawkowym.


100 gramów twarogu, białko jaja, czubata łyżka mąki żytniej razowej. Wszystko wymieszane i smażone z obu stron na małym ogniu, pod przykryciem. 
A, dodam jeszcze, że stworzyłam zakładkę z przepisami :)

Trochę mniej mnie tutaj. Ale to się zmieni. Teraz nie mam możliwości na takie śniadania. I w dodatku sesja coraz bliżej. Ale zaglądam do Was codziennie, tylko nie zawsze pozostawiam po sobie ślad :)

19 komentarzy:

  1. Zdecydowanie musimy niedługo zrobić takie serniczki z patelni :) Czujemy, że to jest to! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. O mamo! To chyba najładniejsze podanie śniadania dzisiaj *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Mus niczym krem :D A serniczki świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pyszności :D Jeszcze z tym musem truskawkowym - rewelacja :)

    OdpowiedzUsuń
  5. na morzu truskawkowym, o jej! *.*

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam serniczki z patelni, a twoje prezentują się świetnie;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wysmażone na medal! Mnie się często przypalają :(

    OdpowiedzUsuń
  8. Śliczne, zjadłabym :) Tylko robić jak zwykle się nie chce, hehe.

    OdpowiedzUsuń
  9. Mam twaróg! W tym tygodniu na pewno zrobie serniczki i podam je na owocowym musie! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. uwielbiam serniczki z patelni! ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale sobie dogadzasz. :3 Pychota, zazdroszczę takiego śniadania.

    OdpowiedzUsuń
  12. Wyglądają cudownie w tym sosie :) To chyba idealne połączenie zarówno smakowe jak i kolorystyczne :P

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale ładnie wyglądają :) A ja nigdy nie jadłam serniczków.

    OdpowiedzUsuń
  14. to byłby wspaniałe śniadanie dla mnie, przygotuję:)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)