wtorek, 24 lutego 2015

Otrębowe placki/naleśniki z: masłem orzechowym(grubo!) i dżemem figowym, z serkiem wiejskim i dżemem figowym, oraz z borówkami.


16 komentarzy:

  1. Narobiłaś mi ochoty na naleśniki z masłem orzechowym... :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Naleśniki... <3 Dzisiaj miałam na obiadek, ale wytrawnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Z dżemem figowym musiały smakować obłędnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Z dżemem figowym musiały smakować obłędnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale bym takie zjadła! Szczególnie wersję z serkiem wiejskim i dżemem <3

    OdpowiedzUsuń
  6. #foodporn, przepraszam, ale tylko to dla mnie idealnie wyraża wygląd tych naleśników :D <3

    OdpowiedzUsuń
  7. A ja bym zjadła takie placki otrębowe <3

    OdpowiedzUsuń
  8. U mnie też borówki, tylko w Hitach :P
    Uwielbiam te owoce!

    OdpowiedzUsuń
  9. Oj, wyglądają naprawdę smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ech, ile bym dała teraz żeby ktoś mi postawił taki talerz przed nosem *.*

    OdpowiedzUsuń
  11. Sam dżem figowy brzmi świetne a co dopiero takie placuszki :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Ten dżem figowy brzmi najpyszniej :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Każdy element tego śniadania mi odpowiada. *.*

    OdpowiedzUsuń
  14. zawsze rzucasz mnie nie łopatki swoimi pomysłami!
    mój brzuch jest teraz niepocieszony, szczególnie gdy patrzę na borówki.. ach. ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. otrębowe? jak je zrobiłaś ?

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)