poniedziałek, 27 kwietnia 2015

Marchewkowo-czekoladowa owsianko-orkiszanka z masłem z nerkowców, siekanymi migdałami, jogurtem naturalnym, goji, rodzynkami, orzeszkami sojowymi.




21 komentarzy:

  1. Iście królewska owsianka :)

    OdpowiedzUsuń
  2. orkiszanka? hmm, w mące zakochałam się na zabój, to płatków (bo to płatki, jak rozumiem?) także muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wow, tyle tu wspaniałych składników, że aż nie wiem co z tego wszystkiego najlepsze!

    OdpowiedzUsuń
  4. Chyba jest ciebie miska od mojego wybrakowanego kompletu :) smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. owsianka pełna dobroci, takie uwielbiam! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Wspaniale dodatki, genialnie się ta owsianka prezentuje ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. taką owsianką mogę rozpoczynać każdy dzień ! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Idealna na początek dnia, nawet bardzo pracowitego. ^^

    OdpowiedzUsuń
  9. Jaki miks! Miseczka pełna pyszności ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. pyszne połączenie smaków i piękne ujęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Przecudowne zdjęcia, pysznie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  12. Te orzeszki sojowe są super, muszę ich spróbować!

    OdpowiedzUsuń
  13. Pięknie, delikatnie i na pewno pysznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Jak to pięknie jest podane! Wiesz jak narobić smaka ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. jak zwykle subtelnie, pięknie i delikatnie :)

    OdpowiedzUsuń
  16. mm, już wiem, że to musiało przecudownie smakować! tyle dodatków ♥

    OdpowiedzUsuń
  17. samo zdrowie! śniadanie idealne <3

    OdpowiedzUsuń
  18. Jaram się talerzem. Gdzie go kupiłaś?

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)