sobota, 16 maja 2015

Naszła mnie ochoty na chleb w jajku, tzn. tosty francuskie, także usmażone z chleba graham i podane z dużą ilością masła orzechowego jedna, a druga z masłem orzechowym i dżemem figowym. Obie z bananem :)


Miłego dnia! :)

17 komentarzy:

  1. Hmm, nigdy nie jadłam takich tostów w wersji na słodko. U mnie zawsze to był ser+ketchup plus obowiązkowo pokrojony por. :D Zaciekawiłaś mnie strasznie, muszę spróbować.

    OdpowiedzUsuń
  2. U mnie dzisiaj też tosty francuskie :) Tylko z dżemem malinowym :)

    OdpowiedzUsuń
  3. A mnie na nie naszła ochota od samego patrzenia na Twoje ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. chleba w jajku na słodko jeszcze nigdy nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Tostów francuskich nie jadłam wieki! Aż przez Ciebie mam na nie ochotę!

    http://poranny-talerz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  6. Niby francuskie, a każda polska babcia wie jak zrobić chleb w jajku :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Masełko orzechowe rozpuszczające się na ciepłych tostach- bajka! <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Tosty, masło orzechowe i banan.. O rany :) Idealnie!

    OdpowiedzUsuń
  9. Dawno nie jadłam tostów francuskich, bo jakoś nigdy nie mam okazji żeby takie zrobić :/ Ale Twoje wyglądają przepysznie z tymi dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dawno nie jadłam :) Chyba musze zrobić, ale mam ochotę na wersję wytrawną :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Ja chleb w jajku toleruję tylko... w jajku, bez żadnych dodatków. Lubię czuć jego smak i chrupiąco-miękką konsystencję całości. Mmm, kocham chleb w jajku!

    OdpowiedzUsuń
  12. tosty francuskie <3 kocham i na słodko i na słono... ale nie jadłam w takim duecie, zawsze albo jedno albo drugie, nigdy razem :)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)