piątek, 19 czerwca 2015

Karobowe, gryczano-kokosowe* gofry. Z dodatkiem odżywki białkowej o smaku czekoladowo-kokosowym. Z truskawkami, nutellą i tahini.
*z dodatkiem mąki kokosowej

Te gofry przywarły do gofrownicy i musiałam je ratować. Czy to możliwe, że to przez tę odżywkę białkową? 

19 komentarzy:

  1. Gofry same w sobie są cudowne ale jednak gryczano-kokosowe to już wyższy poziom! :-) Jeszcze te wspaniałe dodatki. Jaką odżywkę białkową polecasz? :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj, nie znam się na tym kompletnie! Ja dostałam kiedyś od taty taką: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51RFLodvSOL._SY300_.jpg tyle, że w mniejszych opakowaniach.

      Usuń
  2. Stawiałabym raczej na mąkę kokosową, albo za mało tłuszczu. Odratowane czy nie, wyglądają pysznie i połączenie smaków świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Możliwe, że się powtórzę, ale straszliwie zazdroszczę gofrownicy, ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Myślę, że to bardzo prawdopodobne.
    Ale podejrzewam, że smak wynagrodził :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Myślę, że przywarcie mogło wyniknąć z dodatku mąki kokosowej poniekąd ;) Ale gofry i tak wyglądają smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Myślę, że przywarcie mogło wyniknąć z dodatku mąki kokosowej poniekąd ;) Ale gofry i tak wyglądają smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Taak, to ta odżywka - sprawia, że ciasto zachowuje się trochę inaczej. Trzeba popracować nad proporcjami i natłuścić gofrownicę ;)
    Myślę, że smak ani trochę nie ucierpiał!

    OdpowiedzUsuń
  8. z takimi dodatkami nieziemsko musiało smakować :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ratowane czy nie i tak musiały smakować genialnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ja nie widzę, aby ucierpiały! Zjadłabym takiego gofra z nutella <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Ja myślę, że to bardziej sprawa mąki kokosowej :) Cudny talerzyk !

    OdpowiedzUsuń
  12. i znowu ten żal, że nie mam gofrownicy :(

    OdpowiedzUsuń
  13. gofry! już nie mogę się doczekać kiedy spróbuję te nadmorskie ^^ :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Mnie zawsze się przyklejają, jak ciasto ma za mało oliwy lub jest za bardzo płynne ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Przypomnialas mi, ze czas odkurzyc gofrownice :) dzieki!

    OdpowiedzUsuń
  16. Mimo akcji ratunkowej wyglądają naprawdę pysznie! Połączenie czekolady i truskawek ♥

    OdpowiedzUsuń
  17. Gofry pycha.Bardzo lubię kokos więc dodatek jest znakomity;))

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)