wtorek, 23 czerwca 2015

Płatki jaglane i gryczane na mleku sojowym z suszonymi owocami, siekanymi migdałami, masłem migdałowym i czereśniami.



Mimo większej ilości płatków jaglanych, to właśnie gryka zdominowała śniadanie. A migdały i czereśnie świetnie ze sobą współgrają! 

14 komentarzy:

  1. mniem! czereśnie w takim wydaniu. bomba :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pysznie ! Takie śniadanie mogłabym jeść codziennie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudowne połączenie...ostatnio zakochałam się w kanapkach z masłem orzechowym i czereśniami więc ta miseczka byłaby stworzona dla mnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. dla mnie to przede wszystkim gryka+czerwone owoce+migdały to mistrzowska fuzja i chyba jedna z ulubionych ;) a że migdały w formie masła- rozpływam się!

    OdpowiedzUsuń
  5. jeszcze w tym roku czereśnie nie grały u mnie głównej roli w śniadaniu i żałuję, bo chyba gołębie zjadły już wszystkie czereśnie z naszego drzewa :(

    OdpowiedzUsuń
  6. Mi niestety smak gryczanych trochę przeszkadza, bo akurat te, które ja mam są gryki prażonej, gdzieś widziałam takie płatki z białej gryki, ale niestety ich cena mnie przeraziła

    OdpowiedzUsuń
  7. Ach uwielbiam takie płatki chociaż gryczanych jeszcze nie jadłam. :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jak czereśnie to tylko z migdałami :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Fantastycznie wypełniona miseczka! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Zawsze będę wszystkim zazdrosciła masła migdałowego, bo nigdy nie jadłam, a tak kusi!

    OdpowiedzUsuń
  11. Muszę zapolować na płatki gryczane! :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Właśnie uświadomiłaś mi, że już dawno nie jadłam migdałów :C

    OdpowiedzUsuń
  13. Cudo ;) Najlepsze te czereśnie; ) Przed chwilą zjadłam ich całą miskę; )

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)