poniedziałek, 19 października 2015

Jabłkowo-cynamonowe płatki ryżowe na mleku kokosowym. Z jabłkiem, rodzynkami w czekoladzie, pestkami dyni


Typowo jesienne smaki. Adekwatne do panującej na zewnątrz aury. Teraz jeszcze dynia. Bo tak, jeszcze nie miałam okazji się zabrać za jej pieczenie.. aż wstyd :)

15 komentarzy:

  1. Pysznie wygląda :) Za deszczową jesienią nie przepadam, ale jesienne smaki uwielbiam; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  3. jesienne śniadanie w jesiennej miseczce :) nic dodać, nic ująć! miłego dnia :)

    OdpowiedzUsuń
  4. No nie, z dynią rzeczywiście wstyd, tak być nie może! Sxarlotkowa miseczka, uwielbiam <3 a u mnie piękna, złota jesień!

    OdpowiedzUsuń
  5. Absolutnie w tej chwili idź piecz dynię! To obowiązek każdego śniadaniowe blogera :D ale dzisiejsze jesienne smaki też do nas przemawiają: )

    OdpowiedzUsuń
  6. Pyszne smaki w cudownej miseczce :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Smakowita ! Ostatnio często jadam takie śniadanka, chyba mnie zainspirowałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Płatki jaglane i ryżowe to właśnie to co planuje kupić w najbliższym czasie. :-)

    OdpowiedzUsuń
  9. ale skarby w tej miseczce :) i ta głębia ostrości *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Takie śniadanie, to chyba wynagrodzi i umili każdy brzydki poranek :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Chcę taką śliczną miseczkę! Skąd? :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Dostałam dziś od przyjaciółki ze studiów jabłka z jej działki, więc też sobie coś machnę z cynamonem. Zapewne ryż z jabłkami. Mmm, znów będzie pachnieć w całym domu <3

    Miska cudowna, Natalie ma rację.

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)