niedziela, 8 listopada 2015

Kasza bulgur na mleku migdałowym. Gotowana z bananem i podana również z bananem i masłem orzechowym :)

Ta kasza w takim wydaniu to mistrzostwo. Polecam :)

19 komentarzy:

  1. Banan i masło orzechowe <3 Aż żałujemy, że żadnego z tych słodkości nie mamy akurat pod ręką...

    OdpowiedzUsuń
  2. Kasza bulgur jest świetna w smaku! Ale w słodkim wydaniu jeszcze nie próbowałam ;) Miłej niedzieli! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Oj wierzę, uwielbiam te kaszę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. To niesamowite, że potrzeba tylko kilku składników, by stworzyć takie pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mogę się domyślać, że smakowała super :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam w połączeniu z bananem. :-) No i jeszcze na migdałowym mleku, które uwielbiam. :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Oj to masło, takie lejące <3 Ostatnio polubiłam bulgur na słodko, chyba zaserwuję go sobie w Twoim wydaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mam końcówkę tej kaszy, ale niestety mleka migdałowego brak ;C

    OdpowiedzUsuń
  9. Połączenia masła orzechowego i banana świetnie pasuje do każdej kaszy :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ilość bana zdecydowanie do mnie przemawia... A dodatek masła orzechowego tym bardziej ;D

    Całkowicie zapomniałam, o mojej kaszy bulgur, która stoi na półce :o

    OdpowiedzUsuń
  11. Kasza bulgur w ogóle jest mistrzowska!

    OdpowiedzUsuń
  12. Uwielbiam kaszę bulgur a w takiej wersji na pewno jest genialna! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Wierzę w to, że było wyborne - wygląd mówi sam za siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Dziś kasza nie kusi mnie ani trochę, za to banana i masło orzechowe zjadłabym w jakiejś innej formie. Może wrzucone do budyniu waniliowego?

    OdpowiedzUsuń
  15. Banan niet ale reszta na tak :D

    OdpowiedzUsuń
  16. dziś kupiłam pierwszy raz bulgur i będę na dniach testwać:)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)