czwartek, 10 marca 2016

Cukiniowo-karobowy chlebek. Z twarożkiem i domowym dżemem truskawkowym, kiwi gold.
Chlebek ten był odmrażany, a smakował tak świeżutko! :)



A tutaj, pochwalę się z Wami moimi ostatnimi zdobyczami ze sklepu Urban Vegan:
* karobowy deser ryżowy
* waniliowy deser ryżowy
* mleko z orzechów tygrysich
* sojowy deser czekoladowy
* kotleciki z tofu
* coś jakby parówki z seitana

Jak mi się uda, i oczywiście jak będziecie chętni, to mogę te produkty bliżej przedstawić :)

12 komentarzy:

  1. Ten chlebek to by się o tej godzinie z chęcią zjadło :D
    Koniecznie daj znać jak smakuje mleko z orzechów tygrysich!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja tam czekam na recenzję tych cudów! *o*

    OdpowiedzUsuń
  3. Jakie cudowne kolory w Twoim śniadanku!
    Oczywiście, że chcemy, abyś nam je bliżej przedstawiła! Bardzo ciekawi mnie to mleko z orzechów tygrysich :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Jest i mój provamel! :-) Uwielbiam tą firmę.

    OdpowiedzUsuń
  5. AA! :D Seitanu (lub czegoś w ten deseń) od dawna chcę spróbować, ale póki co coś nie idzie.
    Chlebek wygląda świetnie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Podkradłabym Ci ten chlebek :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Z cukinii tyle fajnych rzeczy można stworzyć ;)
    A zdobyczy zazdroszczę ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Takie chlebki są wyśmienite :)

    OdpowiedzUsuń
  9. o i już wiem gdzie kupiłaś ryżowe deserek:) a ten chlebek- byłam przekonana że to brownie!:)

    OdpowiedzUsuń

Jest mi niezmiernie miło czytać każdy pozostawiony komentarz :)